Over

Kleine computer

Mijn interesse in technologie begon al jong. Toen ik acht was vroeg ik mijn ouders om een kleine computer. Ik denk dat mijn vader mij beïnvloed heeft met zijn passie voor computers en techniek. Hij nam altijd bankscanners mee naar huis van zijn werk waar ik vervolgens mee speelde (hij werkte in de IT-beveiliging bij een bank). Bovendien vond ik het kinderprogramma ‘Totally Spies!’ geweldig. Ik maakte zelfs mijn eigen spionagegadgets.

Brave New World

Herinner jij ook nog de grote Windows computers en hun typische opstartgeluid? Wat zijn de tijden veranderd. Tegenwoordig zijn de computers een stuk smaller, hebben we altijd een kleine computer op zak en kunnen we daarmee met één zoekopdracht het antwoord op een vraag vinden. Mooie ontwikkelingen, maar ook meer dingen om mee rekening houden, zoals bevooroordeelde data en privacy schending/ bescherming.

Een Brave New World waarin ik meer leerde over zaken als het beheren en ontwerpen van websites, hoe het Google-algoritme werkt en hoe je Conversational AI kunt verbeteren. Van website migraties en content optimalisaties tot het schrijven en doen van data-analyses.

Wat ik doe

Momenteel werk ik als Conversation Designer en AI Trainer bij T-Mobile/Tele2. In deze rol:

  • Schrijf en verbeter ik chatbot-dialogen om ervoor te zorgen dat klanten de juiste antwoorden op hun vragen vinden.
  • Train ik AI-modellen door trainingsdata te verbeteren en af ​​te stemmen op intenties, zodat de (T-Mobile) AI beter kan ‘begrijpen’ wat er wordt gevraagd.
  • Analyseer ik chatbotdata om zo te bepalen welke onderwerpen er moeten worden verbeterd of toegevoegd.

Nerding out

Nieuwe dingen leren over muziek, taal en AI geeft mij veel energie. Ik speel graag viool, dans al vanaf kleins af aan en ik heb Taalwetenschap en Journalistiek gestudeerd. En tijdens mijn werk leer ik veel over Conversational AI. Verder probeer ik veel over muziek, taal of AI te lezen.

Op deze website houd ik een blog bij. Hierin zal ik interessante bevindingen over muziek, taal en AI delen. Ik heb een achtergrond in Journalistiek, maar ik heb nooit echt een onderwerp gevonden waar ik gepassioneerd over wilde schrijven. Tot nu toe. Nieuwsgierig? Lees dan mijn blog!

Get to know me

Fun facts

  • Ik dans Technische Jazz, Modern en Jazz Urban.
  • Ik ben 3,5 jaar geleden begonnen met vioolspelen.
  • Toen ik klein was, schreef ik regelmatig gedichten.
  • Soms ontwerp ik (creatieve) websites voor bekenden.

Websites

Socials

Estafette interview

Crosscast interview

Webinar On Page SEO 101

VPRO Podcast: The City is a Poem